I oktober utgir vi Oliver Bulloughs internasjonale bestselger Moneyland i norsk utgave. 

Bli med på en reise inn i Pengeland – de lovløse, statsløse og superrikes hemmelige verden.

Forfatter Oliver Bullough forteller med energi om mer eller mindre lovlige smutthull som gjør det mulig for de superrike å bli enda rikere, samtidig som de skjuler sine verdier slik at de kan unnlate å betale skatt. Her er det reportasjer fra alle verdens kontinenter – fra skatteparadis og om statslederes utarming av sitt lands ressurser på bekostning av folket. Og gjennom disse historiene fletter forfatteren inn en rød tråd: nemlig å vise oss at ved å ha et system hvor de superrike kan betale seg fri, undergraver vi demokratiet.

«Hvis du vil vite hvorfor internasjonale kjeltringer og deres høyst respekterte økonomiske rådgivere går med hevet hode og bare vanlige folk betaler skatt, er dette den ideelle boken for deg. – John le Carré

Pengeland utkommer i oktober.

Oliver Bullough (f. 1977) er er historiker og journalist fra England. Han har bodd og arbeidet syv år i Russland, blant annet for Reuters med spesialfelt Kaukasus. Han har skrevet to bøker om sine erfaringer fra regionen, som begge fikk strålende anmeldelser og priser. Hans artikler blir publisert av The Guardian, The New York Times og GQ. Han bor nå i Wales med kone og barn.