Project Description

Å lykkes med taler : en håndbok for deg som vil skrive engasjerende taler og holde inspirerende foredrag

Mina Gerhardsen

ISBN 9788282260695

En engasjerende tale eller et inspirerende foredrag – det er mange situasjoner der man må ta ordet. I denne boken viser Mina Gerhardsen hvordan du med noen enkle teknikker kan skrive bedre taler. 
Gerhardsen har lang erfaring som talerskriver for noen av Norges fremste politikere og fra sin tid i politikk og organisasjonsliv har hun selv stått på talerstolen utallige ganger. Gode forberedelser og et tydelig budskap er utgangspunktet for enhver tale, skriver hun. Man må lage en struktur for innholdet og finne historiene og ordene som engasjerer tilhørerne. Og for virkelig å lykkes med talen, ikke glem å øve på selve framføringen og finn en avslutning som sitter!

I denne boken finner du historier og eksempler, sitater og nyttige lister med virkemidler man enkelt kan ta i bruk.

«En velskrevet og morsom bok, som oser av kunnskap og erfaring.» Hadia Tajik 

«Boka gjorde meg så letta og glad at eg gjerne tilrår henne for studentar, lærarar, organisasjonsfolk, tillitspersonar, festtalarar og andre.» Bjørn Kvalsvik Nicolaysen, Dag og Tid

Mina Gerhardsen (f. 1975) er utdannet pedagog og samfunnsgeograf. Hun har jobbet som journalist, har bakgrunn fra frivillig sektor og er tidligere statssekretær. Hun har jobbet mye med kommunikasjon og er i dag kommunikasjonsdirektør.

Kjøp boka i for eksempel nettbutikken tronsmo.no – eller i en bokhandel nær deg.