Vi er utrolig stolte over bøkene og forfatterne våre denne våren, mange fine utgivelser og mange gode anmeldelser og stor oppmerksomhet i pressen. Les noen av de gode anmeldelsene:

Dag Hessen – «Sannhet til salgs»

«Dag O. Hessen har ropt eit varsku som ikkje er nytt, men som likevel fortener å bli lytta til. Ikkje minst er det interessant at ein profilert realist nå tek bladet frå munnen, slik at det ikkje berre blir opp til dei vanlege mistenkte – humanistar og samfunnsvitarar – å målbera uro over utviklinga. Tom Hetland, Stavanger Aftenblad.

Astrid Dypvik og Hilde Havro – «Kven skal eige jorda»

«Utgivelsene av «Kven skal eige jorda?» […] er tegn på at den tiden er over da betingelsene for matproduksjonen kunne diskuteres bak lukkede dører av departement og bondeorganisasjoner. Vi som er forbrukere – og velgere – vil ha innsikt og innflytelse. Begge bøkene bidrar til nettopp det.» Yngve Ekern, Prosa

Mina Gerhardsen – «Å lykkes med taler»

«Boka gjorde meg så letta og glad at eg gjerne tilrår henne for studentar, lærarar, organisasjonsfolk, tillitspersonar, festtalarar og andre.» Bjørn Kvalsvik Nicolaysen, Dag og Tid.

«Mina Gerhardsen har gitt ut en velskrevet og tiltalende bok om hvordan det er å skrive taler. […] en nyttig bok full av gode råd.» Bjarne Botnen, Vårt Land

Sylo Taraku – «Balkanisering av Europa»

«… en pålitelig guidebok til et kontinent der det knaker i skjøtene […] Med sitt perspektiv fra Norge og Øst-Europa tilbyr Balkanisering av Europa en unik tilnærming som gjør den aktuell.» Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv.

«Sylo Taraku har skrevet en viktig bok om hvordan vi skal klare å snakke sammen om ett av de mest brennbare spørsmålene i vår tid.» Erik Stephansen, Nettavisen.

«På en innsiktsfull måte løftar han opp problemstillingar vi alle må ta tak i. Eg kunne tenkt meg å setja Balkanisering av Europa på pensum i samfunnsfag og historie.» Jan Erik Grindheim, Dag og Tid.

«Sylo Tarakus undersøkelse og gjennomgang av Europas historie de siste tiårene er omfattende, grundig og lett å følge. […] Bokens viktigste styrke ligger i helheten og den sammenhengende tanken forfatteren vil forfølge.» Leif Ekle, NRK.