Dag O. Hessen sin bok har vært på bestselgerlisten 10 uker på rad«Hele 6500 eksemplarer er sendt ut i bokhandel, det er rett og slett en sensasjon», sier salgs- og markedssjef Gine Jonassen begeistret. «Vi måtte bestille nytt opplag samme uke boken kom fra trykk, og nå er vi oppe i tre opplag og 10 000 i opplag.»
 

I boken tar Dag O. Hessen utgangspunkt i forskning, ikke skremselspropaganda, viser han hvordan det står til med natur og klima – og hvor ille det kan gå. Samtidig er også den menneskelige kulturen i konstant endring. Kanskje står vi også her foran et vippepunkt i dag? Vil vi klare å snu utviklingen tidsnok til å avverge de verste scenariene? Denne boka er en kraftfull appell om at vi må gjøre mer – og at vi må gjøre det raskere.

 
«Kritikere, kulturrådet, bokklubb og ikke minst:  lesere over hele landet – «alle» vil ha Dag Hessens knallgode formidling av hva som er status for klima og artsmangfold». Jonassen mener vi kan håpe på at det er et uttrykk for et mulig positivt vippepunkt for klima, for engasjement og handling. 

Les mer om boken her

«Kunnskapsrikt, nyansert og drøftende om klimakrisen.» – Marius Wulfsberg, Dagbladet, terningkast 5

«Gi oss gjerne flere slike bøker, og flere slike professorer.» – Ola Hegdal, NRK

«Ryddig og kunnskapsrikt, engasjert og skremmende om vippepunkter i klima og artsmangfold» – Hilde Østby, Aftenposten