Det går strålende i ARPM. Vekst og nye oppgaver gjør at vi i det nye året gjør noen endringer i organisasjonen.

Stian Bromark fortsetter som sjefredaktør i Agenda Magasin og forlegger i Res Publica, mens Gerd Johnsen fra og med 1. januar blir ny forlagssjef i Res Publica og daglig leder i ARPM.

Vi er veldig glade for at disse fantastisk flinke menneskene bruker livet sitt på det viktige arbeidet som gjøres i ARPM, både i magasinet og forlaget. Vi vet at dette er et team som kommer til å løfte både Agenda Magasin og Res Publica til nye høyder i årene som kommer, sier Kaia Storvik, styreleder i ARPM.

Gerd Johnsen er en av Norges dyktigste redaktører på sakprosafeltet, og kommer fra stillingen som redaksjonssjef i ARPM. Hun har tidligere arbeidet som redaktør for sakprosa i Cappelen Damm og Spartacus forlag, og har studert historie og litteraturvitenskap

Stian Bromark har bakgrunn fra avisene Ny Tid, Dagbladet og Dagsavisen, og har vært med på å bygge opp ARPM fra starten. Han har blant annet bakgrunn som kulturjournalist, kommentator, bokanmelder og debatt- og kommentarredaktør. Bromark har også jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damms dokumentaravdeling. Han har skrevet sju sakprosabøker.