I januar lanserte vi boken til James Bloodworth med flere arrangement, stort pressedekning og gode anmeldeser, nå trykker vi nytt opplag!

Jonas Bals i Klassekampen omtalte boken som «Et vitnesbyrd fra det britiske klassesamfunnet og viser hvordan det går når politikken svikter», mens anmelder Erika Fatland i Aftenposten mener «Bokens store styrke er at forfatteren har tatt seg bryet med å kjenne på egen kropp hvordan det er å faktisk utføre de ulike jobbene.» Også Norsk kulturråd mener boken er god og viktig, og har kjøpt den inn til alle landets bibliotek. Stor interesse i bokhandelen gjør også at vi nå må trykke nytt opplag av boken.

Om boken:
Den britiske journalisten James Bloodworth var i seks måneder undercover på noen av Storbritannias mest utmattende jobber. Han var løsarbeider på et Amazon-lager, Uber-sjåfør, telefonselger og ansatt på nulltimers-kontrakt i den private eldreomsorgen.

Helt fra Thatchers tid har det tradisjonelle arbeiderklassesamfunnet blitt desimert og der man før hadde sterke fagforeninger og verdighet, har man nå underbetalte jobber uten sikkerhet.
Bloodsworth knytter utviklingsprosessen i arbeidsmarkedet til tiden fra og med Thatcher og til dagens Brexit-debatt.