Kontakt oss

Kontakt oss 2017-10-25T12:02:43+00:00

E-postadresse:
post@respublica.no

Besøksadresse:
Torggata 2
0181 Oslo

Postadresse:
Pb 55, Sentrum
0101 Oslo

Organisasjonsnummer:
919 118 784

Kontonummer:
90013081769 (Sparebank1)

 

Klikk her for flere nøkkelopplysninger 

 

Ansatte

Stian Bromark

Daglig leder/adm.direktør
E-post: stian.bromark@respublica.no

Stian Bromark har bakgrunn fra avisene Ny Tid, Dagbladet og Dagsavisen, blant annet som kulturjournalist, kommentator, bokanmelder og debatt- og kommentarredaktør. Bromark har også jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damms dokumentaravdeling. Han har skrevet sju sakprosabøker.

 

Gerd Johnsen

Redaksjonssjef
E-post: gerd.johnsen@respublica.no

Gerd Johnsen har studert historie og litteraturvitenskap og har arbeidet som redaktør for sakprosa i Cappelen Damm og Spartacus forlag.

 

Cecilie Holtan - portrett

Cecilie Holtan

Redaktør
E-post: 
cecilie.holtan@respublica.no

Cecilie Holtan har en BA i kommunikasjons- og kulturstudier fra Murdoch University i Australia, med fordypning i journalistikk og skapende skriving. Hun har også studert internasjonal politikk og gått på Aschehougs skjønnlitterære forfatterskole og forfatterstudiet i Bø. Cecilie har bakgrunn som prosjektleder, redigerer og journalist, og har blant annet skrevet for Budstikka, Utdanning, Klassekampen og Ny Tid. I Res Publica jobber Cecilie med kommunikasjonsarbeid, bokutgivelser og hjemmesiden.

 

Marte Mesna

Redaktør
E-post: 
marte.mesna@respublica.no

Marte Mesna har en MA fra programmet Moderne kultur og kulturformidling ved Københavns universitet. Hun har også studert idéhistorie, litteraturvitenskap og europeisk etnologi ved UiO og Humboldt-Universität zu Berlin. Marte har blant annet bakgrunn som redaksjonssjef i Ny Tid, politisk redaktør i tidsskriftet Fett og forskningsjournalist for Kilden kjønnsforskning. Hun har også sittet i Humanist forlags redaksjonsråd. I Res Publica jobber Marte med bokutgivelser.

 

 

Halvor Tretvoll

Redaktør 
E-post: halvor.tretvoll@respublica.no

Halvor Finess Tretvoll er redaktør i Agenda Magasin og forlaget Res Publica. Han har tidligere jobbet som redaksjonssjef i NRK Debatt, og har skrevet flere bøker.

 

Trine S. Jansen

Daglig leder (i permisjon)
E-post: trine.jansen@respublica.no

Trine Søreide Jansen ble ansatt i Res Publica i 2012. Trine er utdannet historiker fra Aarhus Universitet i Danmark. Hun har tidligere jobbet i Miljøverndepartementet og i Utenriksdepartementet, og tolv år ved Arbeiderbevegelsens arkiv og bibliotek.

 

Helle Cecilie Palmer

Forlagsredaktør (i permisjon)
E-post:
 helle.palmer@respublica.no

Helle Cecilie Palmer har arbeidet i Res Publica siden august 2010. Hun er utdannet Master of Letters with distinction i Publishing Studies ved University of Stirling, UK. Helle har lang erfaring fra bokbransjen, og i Res Publica arbeider hun med bokutgivelsene.